PRET - 1500E/mpc + TVA

31 ian. 2011

PROIECTUL

De acest proiect suntem indragostiti. Pentru ca este un PROIECT. La partea de arhitectura s-a lucrat peste 9 luni. S-au preluat elemente de arhitectura de la cladiri semnate de nume precum Antonescu si Prager. S-au preluat si au fost integrate intr-un tot unitar cu o personalitate aparte. Proiectul prevede o cladire cu numai 11 apartamente, dintre care trei aparte : cele doua de la parter si superbul penthouse. Cele opt apartamente ramase, respectiv etajele 1 - 4, sunt de doua tipuri: pe fata blocului (spre str. Manolescu) sunt prevazute apartamente de 4 camere (suprafata utila 103mp, respectiv 125mp construiti), iar pe partea din spate - apartamente de 2-3 camere, cu o suprafata utila de 72mp, respectiv 89mp construiti.
Proiectul prevede si o parcare subterana, centrala termica de bloc, iar finisajele vor fi alese de catre beneficiari, dintr-o gama extrem de eleganta.
Casa scarii prevede granit si oglinzi, iar liftul va fi asigurat de o firma de prestigiu.
Un apartament deosebit va fi cel de la parter din zona de spate. Apartamentul va beneficia de o gradina de aproximativ de circa 90mp, precum si o terasa de peste 23mp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu